torsdag, april 03, 2008

Hinata-sou

Tänkte att jag kunde lägga upp programmet till Hinata-sou här, så att alla som vill kan läsa om det. Allting kommer att hända på Solvalla Bydegård, Sjöbo.

Den första dagen är söndagen den 4 maj 13-16, då vi ska ha filmvisning (med fika) och någon som ska lära oss lite japanska.

Tisdagen 13 maj 18-21, byta manga-böcker som man är trött på, och andra japanska saker. Och så ska vi ha en cosplay-special, med lite saker som man kan göra. Man får gärna komma utklädd den här gången också. Jag ska prata lite om cosplay och andra sub-kulturer från japan. Fika ingår.

Fredagen 30 maj 18-21, så blir det japansk mat, både att laga och äta. Man får gärna komma med önskemål.

Lördagen 14 juni 10.00, så börjar en helhelg med anime, manga, karoke, cosplay, tävlingar, mat och allt annat som hör till manga-kulturen eller japan. Om du har något som du vill göra så kan du önska. Helgen slutar på söndag 15 juni 16.00, tror vi. Mat ingår, och frivillig övernattning (sist satt jag uppe till fem och tittade på anime).

Sen var det priset. Ja, om man bara vill gå en dag/kväll så kostar det 60 kr, och vill man bara komma på helgen så kostar det 120 kr. Sen kan man köpa ett paket med allting som kostar 250 kr. Vill man komma så ska man föranmäla till solvalla.viunga@gmail.com senast lördagen 26 april.

Jag vet att det här egentligen inte är ett blogginlägg, utan reklam, men det gör inget att göra reklam för sig själv, eller.

Inga kommentarer: